Kasvohoidot

Kauneushoitola Taivallisessa on sekä perinteisiä kasvohoitoja että tehokkaita ja turvallisia laitehoitoja, joilla voidaan tehostaa ihon luonnollista uudistumista ja hyvinvointia. Hoitolani sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kysy rohkeasti lisätietoja. Neuvon mielelläni sopivan kasvohoidon valitsemisessa, mistä saat parhaiten apua ihosi tämän hetkiseen tilanteeseen ja kuntoon.Virpi Viinamäki

Perinteiset kasvohoidot

Klassinen kasvohoito (90 min) 95€

 • Ihotyypin mukainen kasvohoito
 • sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihon puhdistus, kulmien siistiminen, klassinen heronta, naamio, loppuvoiteet

Rentouttava kasvohoito (60 min) 80€

 • Ihotyypin mukainen kasvohoito
 • sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta 30 min, erikoisnaamio, loppuvoiteet

Ihon puhdistus (60 min) 85€

 • sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihon puhdistus mekaanisesti tai kemiallisesti, naamio, loppuvoiteet

Environ-kasvohoidot

Environ vitamiini kasvohoito (90 min) 89€

 • sis. puhdistus, kuoriva ja kirkastava claymask, kulmien siist. A-,C- ja E -vitamiinien ym.aktiiviaineiden imeyttäminen elektroporaation (neulaton mesoterapia) avulla, rentouttava hieronta vitamiiniöljyllä, naamio, loppuvoiteet

Environ maitohappokuorinnat (60 min) 75€

 • Tehokkaat mutta turvalliset kuorinnat uusii ja kirkastaa ihoa. Kuorinta-aine valitaan ihotyypin ja/ tai iho-ongelman mukaan kuten: Aurinkovaurioinen, epätasainen iho, akne, ruusufinni, hienot rypyt sekä epätasainen ihon väri.
 • Kuorinnat sarjoina tehostavat hoitojen vaikutusta, mutta yksittäisenäkin hoitona happokäsittely tuo iholle kirkkautta ja tervettä hehkua.
 • Sis. puhd, happokäsittely, kulmien siistiminen, naamio, hieronta vitamiiniöljyllä, loppuvoiteet

Environ DF-Machine imeytyshoidot 130€

DF-Machine laitteen matalataajuisen ääniaallon ja pulsoivan sähkövirran avulla pystytään imeyttämään tehokkaasti A- ja C- vitamiinia sinne, missä iho niitä eniten tarvitsee. A- ja C- vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

Hoidon jälkeen iho on selvästi kosteampi, kirkkaampi ja heleämpi.

Environ-hoitoja suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen.


Environ Electro-sonic Essential – kasvohoidot 60-90min 126 €

Essential Youth Reset

Peptideillä ja vitamiineilla pakattu kasvohoito auttaa vähentämään hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja velttoutta saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.

Essential Moisture Boost

Hyaluronihappo on sankariaine vähentämään kuivuuden aiheuttamia hienoja ryppyjä lisäten kosteutta ihon syvemmissä kerroksissa saaden ihon näyttämään kuulaan kostealta.

Essential Comfort Calm

Ihanteelinen hoito herkälle ja ärsyyntyneelle iholle. Tehokas yhdistelmä älykkäitä aineosia rauhoittaa ja antaa iholle tervettä hehkua.

Essential Radiance Reveal

Täsmähoito aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle ihon toimintoja säätelevillä aineosilla, jotka kirkastavat ja tasoittavat epätasaista ihonväriä.

 

FOCUS- ON kohdistetut lisähoidot DF-laitteella tarjoavat täsmähoitoa ihon ongelmakohtiin. Lisähoidot tehdään Electro-sonic Essential- hoidon yhteydessä (30min / 20-40 €).

Focus-On Frown – hoito

Tehokas yhdistelmä peptidejä auttaa vähentämään silmänympärysten ja otsan ilmeryppyjä saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.

Focus-On Eye -hoito

Peptidit yhdistettynä hyaluronihappoon takaavat elvytetyn, kosteutetun ja nuoremman näköisen silmänympärysihon.

Focus-On Texture -hoito

Intensiivinen Environ- teknologiayhdistelmä: Electro-sonic, Cool Peel ja Mikroperfuusio parantaa ihon lievää arpisuutta tehden ihosta pehmeämmän ja tasaisemman rakenteeltaan.

Focus- On Even Tone -hoito

Ainutlaatuinen yhdistelmä A- ja C-vitamiinia sekä AHA- happoja vaalentaa tehokkaasti pigmenttiläskiä tehden ihosta kirkkaamman ja kuulaamman.

 

ENVIRON  Cool Peel -kuorinta 60-90 min. 96 €

Ainutlaatuinen Environ Cool Peel -kuorinta on Dr. Des Fernandesin kehittämä ei- invasiivinen menetelmä älykkääseen ihon uudistamiseen, tasoittamiseen ja kirkastamiseen. Koe todelliset, kestävät tulokset ihossasi tieteen pohjalta.

Youth Reneval Cool Peel

Tämä viileä happokuorinta auttaa vähentämään ihon ikääntymismerkkejä, hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja epätasaista ihoa. Älykäs kuorinta jättää ihon raikkaaksi ja elävän nuorekkaaksi.

Moisture Boost Cool Peel

Mieto, mutta tehokas kuorinta on suunniteltu lisäämään ihon kosteutta ja elvyttämään kuivaa ja väsynyttä ihoa. Kuorinta ei aiheuta hilseilyä ja se voidaan tehdä kaikkina  vuodenaikoina.

Pure Control Cool Peel

Hellävarainen kuorinta lisää ihon kosteutta, puhdistaa ja estää ihoa tukkeutumasta. Kuorinta ei aiheuta hilseilyä ja se voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina.

Bright Recovery Cool Peel

Hellävarainen maitohappokuorinta auttaa kirkastamaan auringon aiheuttamaa epätasaista ihonväriä ja vähentämään ikääntymismerkkejä ja hienoja ryppyjä.

Blemish Control Cool Peel

Tehokas kuorinta tukkeutuvalle ja stressiiholle. Auttaa puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja epäpuhtauksia ja pitämään näpyt kuorissa. Huippuhoito ongelmaiholle.

Vibrant – C Micro Peel

Ennen hoitoa sekoitettava tuore C- vitamiinikuorinta yhdessä muiden antioksidanttien kanssa auttaa kirkastamaan epätasaista ihonväriä saaden ihon kuulaaksi ja elinvoimaiseksi.


Erikoiskasvohoidot

Ihonpuhdistus mekaanisesti tai kemiallisesti laitehoitojen yhteydessä 20€

PTX-T33 kuorinta 145€ (toisen hoidon yhteydessä 70€)

 • PRX-T33 stimuloi kollageenin tuotantoa, syväkosteuttaa ihoa ja palauttaa ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA), vetyperoksidin ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä ja ihon pintakerron säilyy vaurioitumattomana.
 • Hoito voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä auringonvalolle. Sopii erityisesti ryppyjen ja juonteiden, kuivan tai veltostuneen ihon, pigmenttimuutosten ja arpien sekä suurten ihohuokosten hoitoon.

Caretech radiofrekvenssihoito (60 min) 95€

 • Todella tehokkaasti kiinteyttävä, täydellinen anti-age hoito. Hoito kohottaa kasvojen ihoa, tasoittaa väriä, supistaa ihohuokosia sekä lisää ihon kimmoisuutta ja hehkua. Tehokas hoito myös silmänympärysiholle ja huulirypyille.
  » Lue lisää!
 • Sis. alkupuhdistus, kuorinta esim. timantti, kulmien siistiminen, rf-hoito, naamio, loppuvoiteet
 • Radiofrekvenssi 5x sarjahoito 380€

Caretech neulaton mesoterapia (60 min) 95€

 • Nobelilla palkitussa neulattomassa mesoterapiassa käytetään korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmäksi ja tehoaineet (esim. hyaluron, elastiini tai kollageeni) kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin.
  » Lue lisää!
 • Sis. alkupuhdistus, kuorinta (esim. timantti), tehoaineiden imeytys elektroporaation avulla, ultraäänitoiminto led-väriterapialla, naamio, loppuvoiteet
 • Neulaton mesotrapia 5x sarjahoito 380€

Caretech rf+ neulaton mesoterapia (75 min) 110€

 • Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, rf-hoito, neulaton mesoterapia, naamio, loppuvoiteet

Caretech perusteellinen timanttihionta (60 min) 80€

 • Timanttihionta kuorii, puhdistaa, silottaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu huomattavasti kirkkaammalta ja sileämmältä. Kuollut ihosolukko poistuu ja iho on vastaanottavaisempi erilaisille hoitotuotteille.
 • Sis. alkupuhdistus, timanttihionta kasvojen ja kaulan alueelle erilaisilla hoitopäillä, kulmien siistiminen, naamio, loppuvoiteet
 • Timanttihionta 5x sarjahoito 320€

Caretech kiinteyttävä timanttihoito (60 min) 85€

 • Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, kulmien siistiminen, kiinteyttävä ultrasound, naamio, loppuvoiteet

Vital injektor ja Sensitive medical injektion system – täyttöliftaus 70-220€ hoitoaluuesta riippuen

 • Täyttöliftaus on hellävarainen injektointi, jossa ihoon injektoidaan erityisen hoitopään avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa.
 • Stabiloitu HA pysyy ihossa n. 6-12kk. Jonka aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta.
 • Täyttöliftauksella voidaan hoitaa koko kasvot tai vaikka jokin tietty alue.

HIFU – High Intense Fokused Ultrasound 240-300 € hoitoalueesta riippuen

 • HIFU on uusi menetelmä kasvojen kohotukseen. Hoito kutistaa ja kiinteyttää ilman kirurgisia toimenpiteitä.
 • Teknologia perustuu fokusoituun huipputehokkaaseen ultraääneen joka kohdistetaan täsmällisesti haluttuun kohtaan ja kerrokseen (1,5mm, 3mm tai 4,5mm)
 • Kasvojen piirteiden kohoamisen ja ihon ryppyisyyden vähenemisen voi havaita jo heti hoidon jälkeen mutta todellinen lopputulos on nähtävillä vasta useiden tai jopa kuukausien kuluttua hoidosta.

Fraktionaalinen Hifu VMax  199€

Fraktionaalinen Hifu on koko kasvoja ja kaulaa napakoittava pinnallisempi Hifu hoito. Laitteella voidaan hoitaa tarkasti silmänympärykset tai huulenympärykset. Hoidon jälkeen iho napakampi ja tulos paranee viikkojen ajan.

Vaativimpiin ongelmiin ja isommille alueille kuten leukalinjaan ja hamsteripusseihin suosittelemme syvempää Hifu-hoitoa.

Kemialliset kuorinnat 95-120 €

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä eri iho-ongelmien hoitoon. Happohoidolla voidaan hoitaa aknearvet, akne, ruusufinni, maksaläiskät, rypyt ja muita ongelmia.

Kuorinnat tehdään turvallisesti erivahvuisilla hapoilla, ihotyypin ja iho-ongelman mukaan. Kuorinnan jälkeen iholle imeytetään tehoaineet, jotka pääsevät imeytymään ihoon syvemmälle kuin ilman kuorintaa imeytettynä.

Happohoidolla on monia positiivisia vaikutuksia

 • Kuolleet ihosolukot poistuvat ihon pinnalta ja iho uusiutuu nopeammin
 • Ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
 • Ihon talieritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähenevät
 • Kollageenin muodostus nopeutuu ja ihon kimmoisuus paranee
 • Pigmenttihäiriöt vaalenevat ja ihon sävy paranee
 • Ihon ikääntyminen hidastuu antioksidanttisen vaikutuksen ansiosta
 • Ihonhoitotuotteiden imeytyvyys paranee ja tuotteiden tehoaineet pääsevät vaikuttamaan paremmin
 • Ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuneet juonteet vähenevät.