Mikroneulaus ja kosmeettiset pistoshoidot

Mikroneulauksella ja pistoshoidolla saadaan aikaan tehokkaasti ja hellävaraisesti erittäin hyviä hoitotuloksia. Molemmat hoitomuodot edesauttavat ihon luonnollista palautumista ja vahvistamista.

Kysy rohkeasti lisätietoja. Neuvon mielelläni sopivan hoitomuodon valitsemisessa, mikä parhaiten sopii sinun tämän hetkiseen tilanteeseen ja ihosi kuntoon.Virpi Viinamäki

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito jossa ihon luonnollisen kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntyessä hoidetaan ihon vanhenemisen merkkejä, arpia ja hyperpigmentaatioita. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu.
» Lue lisää!

Mikroneulaus 100€

  • Ensimmäisellä kerralla henkilökohtainen rulla 50€/ 6 – 10 krt
  • Sis. alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa puudute, rullaus, tehoampulli, naamio

Mikroneulaus-kasvohoito 130€

Mikroneulauksen yhteyteen sopii hyvin esim. timanttihionta, kemiallinen ihon puhdistus, radiofrekvenssihoito tai happokäsittely. Kasvohoito räätälöidään ihotyypin ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Mikroneulaus mesopenillä 140€

Mesopen-laitteessa on kertakäyttöinen neulapää. Neulat voi asentaa 0,5-3mm. Sopii hyvin myös paikallisiin ongelmakohtiin tehostamaan rullausta tai muun kasvohoidon yhteyteen.

Mikroneulaus mesopenillä kasvohoidon yhteydessä 50€ 


Sensitive Injector -täyttöliftaus

Sensitive Medical Injection System on injektointimenetelmä, jonka avulla stabiloitu hyaluronihappo ja muut tehoaineet saadaan vietyä ihoon nopeasti, turvallisesti ja kivuttomasti 2,5 mm syvyyteen.

Hyaluronihappo on ihon soluissa esiintyvä polysakkaridi joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta. Ihomma kuluttaa hyaluronihappoa ikääntyessä yhä enemmän ja siksi iho kuivuu ja rypistyy.

Injektoituna stabiloitu hyaluronihappo säilyy ihossa yleensä n. 6-12 kk, jonka aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta. Iho näyttää nuoremmalta ja kiinteämmältä. Hyaluroni myös palauttaa ihon kosteutta ja lisää ihon joustavuutta.

Hoitoalueet

  • Kaula ja dekoltee
  • Otsan juonteet
  • Silmäkulmien rypyt
  • Poskipäät
  • Leuan alue
  • Suunympärysrypyt
  • Aknearvet
  • Kämmenselät

Sensitive Medical Injector hoito 220-250€


Cube Meso RF -laitehoidot

CUBE MESO-RF laitteessa yhdistyvät mikroneulaus ja radiofrekvenssihoito. Nämä kaksi menetelmää yhdessä täydentävät toisiaan ja tekevät  hoidosta tehokasta ja tuloksellista. Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri tasoittuu ja aktiivisia aineosia saadaan vietyä ihoon tehokkaammin.

Hoito soveltuu parhaiten kiinteyttämään ihoa, mutta mikroneulauksella hoidetaan tuloksellisesti myös ihon epätasaisuutta sekä vahvistetaan ihoa.

CUBE MESO-RF laitteen neulat tekevät jopa kymmeniätuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä aktivoi ihon kasvutekijöitä sekä stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin  tuotantoa auttaen sekä korjaamaan, että uudistamaan ihoa luonnollisesti ja turvallisesti. Laitteen neulojen syvyys saadaan määriteltyä tarkasti haluttuun syvyyteen sekä Radiofrekvenssi ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen halutulla voimakkuudella.

Hoidon jälkeen iho on kiinteämpi ja tasaisempi. Pienet pintarypyt tasoittuvat silminnähden. Hoidon voi tehdä yksittäisenä tehohoitona, mutta parhaat tulokset saavutetaan 4-6 kerran hoitosarjassa.

Cube Meso RF-hoito 120€ (60 min.)