Mikroneulaus ja kosmeettiset pistoshoidot

Mikroneulauksella ja pistoshoidolla saadaan aikaan tehokkaasti ja hellävaraisesti erittäin hyviä hoitotuloksia. Molemmat hoitomuodot edesauttavat ihon luonnollista palautumista ja vahvistamista.

Kysy rohkeasti lisätietoja. Neuvon mielelläni sopivan hoitomuodon valitsemisessa, mikä parhaiten sopii sinun tämän hetkiseen tilanteeseen ja ihosi kuntoon.Virpi Viinamäki

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito jossa ihon luonnollisen kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntyessä hoidetaan ihon vanhenemisen merkkejä, arpia ja hyperpigmentaatioita. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu.
» Lue lisää!

RF Mikroneulaus eli Fraktionaalinen mesoterapia 140€

RF-Mikroneulaus ja ihon tarvitsema kasvohoito  155€

Mikroneulaus lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Neulauksen avulla saadaan myös imeytettyä ihon tarvitsemia tehoaineita ihon syvempiin kerroksiin. Palautuminen hoidosta on nopeaa ja seuraavana päivänä ainoastaan pientä punoitusta voi olla havaittavissa.

RF Mikroneulauslaitteessa yhdistyvät mikroneulaus ja radiofrekvenssihoito. Neulojen syvyys määritellään tarkasti jopa 2mm. syvyyteen asti myös radiofrekvenssi ohjataan tarkasti haluttuun syvyyteen ja tarvittavalla voimakkuudella.

Hoidon jälkeen iho on kiinteämpi, tasaisempi ja kirkkaampi.

Neulauksen voi tehdä mesopenillä tai RF- mikroneulauslaitteella. Hoito on tehokas menetelmä ikääntymisen, kuivan ihon, arpien, suurten ihohuokosten ja pigmenttimuutosten hoitoon.


Cosmetic Injector -täyttöliftaus

Cosmetic Injector -täyttöliftaus on injektointimenetelmä, jonka avulla stabiloitu hyaluronihappo ja muut tehoaineet saadaan vietyä ihoon nopeasti, turvallisesti ja kivuttomasti 2,5 mm syvyyteen.

Hyaluronihappo on ihon soluissa esiintyvä polysakkaridi joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta. Ihomma kuluttaa hyaluronihappoa ikääntyessä yhä enemmän ja siksi iho kuivuu ja rypistyy.

Injektoituna stabiloitu hyaluronihappo säilyy ihossa yleensä n. 6-12 kk, jonka aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta. Iho näyttää nuoremmalta ja kiinteämmältä. Hyaluroni myös palauttaa ihon kosteutta ja lisää ihon joustavuutta.

Hoitoalueet

  • Kaula ja dekoltee
  • Otsan juonteet
  • Silmäkulmien rypyt
  • Poskipäät
  • Leuan alue
  • Suunympärysrypyt
  • Aknearvet
  • Kämmenselät

Sensitive Medical Injector hoito 80-240€